Sisteme de supraveghere

Licenta IGPR: 5650/Tdin 23/11/2020

Kituri de supraveghere video performante

Cosultanta gratuita - Montaj si echipamente la cele mai mici preturi

Contactati-ne acum la 0744659494 sau [email protected]


Un sistem de supraveghere video ofera o un plus siguranta si valoare incintei dumneavoastra. Totodata, eficienta personalului de securitate este mult sporita, acestia avand posibilitatea de a supraveghea fiecare centimentru al perimetrului fie ca este zi, fie ca este noapte.
Inregistrarile pot fi accesate oricand, fiind stocate pentru o perioada determinata, stabilita de comun acord cu beneficiarul.

Rezolutie HD megapixel

Utilizam doar camere de inalta performanta, calitatea imaginii avand rezolutii ce pornesc de la 1280 x 720 si pana la 1920 x 1080 pixeli, detaliile captate oferind certitudine.


Lentila Varifocala

Acest tip de lentila va ofera posibilitatea de a seta unghiul de vizualizare, putand selecta fie un cadru mai larg, fie unul strans, care necesita o atentie sporita.


Leduri IR

Inregistrarea pe timp de noapte nu este o problema. Senzorii cu infrarosu sunt activati automat in conditii de iluminare scazuta, obtinand astfel imagini de calitate superioara.


Vizualizare de pe mobil

Disponibila gratuit pe AppStore sau Google Play, aplicatia va permite conectarea la DVR din orice punct al globului.


Rezistenta la intemperii

Folosim doar camere de supraveghere a perimetrelor exterioare care beneficiaza de standardul IP66. Astfel ca indiferent de conditiile meteo solutia furnizata va fi functionala.


Sisteme de Supraveghere pentru locuinte
Pentru acasa, intotdeauna ai nevoie de un sistem de supraveghere unic, adaptat locuintei si nevoilor tale: supravegherea perimetrului exterior si a locului de parcare, supravegherea menajerelor, bonelor sau copiilor lasati singuri acasa. Iti vom crea un pachet avantajos, astfel incat sa iti ramana bani si de vacanta, de unde poti urmari pe telefonul mobil siguranta casei tale.


Sisteme de Supraveghere pentru parcari si scari de bloc
Crezi că ești sigur în scara ta de bloc? Sau că mașina parcată în fața geamului nu poate păți nimic? Nu este de-ajuns să crezi. Trebuie să fii sigur! Cu un sistem de supraveghere, care să înregistreze fiecare pas al persoanelor străine.


Sisteme de Supraveghere pentru scoli si gradinite
Dacă ai responsabilitatea de a asigura siguranța copiilor, atunci nu este timp de stat pe gânduri. Un sistem de supraveghere te va ajuta să eviți ca o joacă de copil să se transforme în tragedie. Copii, învățând în siguranță! Este tot ceea ce își doresc și părinții. Când trebuie să aleaga grădinița sau școala la care să își dea copilul, o va alege mereu pe cea dotată cu camere de supraveghere.


Sisteme de Supraveghere pentru birouri, spatii comerciale si spatii industriale
Îți croim un sistem de supraveghere pe măsura nevoilor și în funcție de profilul afacerii tale. Am făcut-o deja pentru alți clienți, iar zeci de patroni sunt acum foarte mulțumiti de rezultate.

Powered by WHMCompleteSolution