Casa Inteligenta

O casa inteligenta este o casa total automatizata. Gandeste-te cum ar fi sa poti controla toate electronicele din casa cu ajutorul unui singur sistem wireless direct de pe telefonul mobil.

O casa inteligenta imbunatateste confortul, comoditatea, siguranta si gestionarea energiei pentru consumator.
Electric-IT aduce solutia in casa dumneavoastra. Astfel toate dispozitivele pot comunica oferind o gama larga de solutii si aplicatii. Tehnologia wireless Z-Wave poate sa transforme orice dispozitiv obisnuit din casa intr-un device inteligent. Produsele cu tehnologia Z-Wave pot comunica wireless si pot fi accesate si controlate de oriunde din lume de pe telefonul mobil, tableta sau PC. Sistemele wireless Smart Home ofera un proces de instalare non-invaziv. Nu aveti nevoie sa folositi metri intregi de cablu. Modulele sunt miniaturiale si se pot instala aproape oriunde.
 

Aplicatii smart home

Ai uitat sa stingi lumina? Sau poate ai lasat fierul de calcat in priza. Nu trebuie sa-ti faci probleme! Porneste aplicatia de pe telefon sau tableta si s-a rezolvat! Poti controla iluminarea, prizele, incalzirea, ventilatia, aerul conditionat, usa de la garaj si multe altele.

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori cum sa faci sa monitorizezi consumul de energie electrica din casa si mai ales cum sa reduci costurile. Solutia ar fi o priza cu contor de energie

Doresti sa deschizi jaluzelele la o anumita ora doar in timpul saptamanii?

Sistemul de casa inteligenta poate pornii sistemul de irigare al gazonului la o anumita ora. Deasemenea poate verifica vremea si atunci cand ploua sa nu permita gazonului sa fie udat pentru a economisii apa

Un sistem de casa inteligenta poate detecta un incendiu sau o inundatie, sau chiar si un cutremur. Astfel sistemul iti va trimite o alerta si vei avea timp suficient sa iti iei precautile necesare.

Poti folosii un sistem de casa inteligenta pentru a monitoriza conditile din camera copilului. Cum ar fi temperatura si umiditatea sau il poti conecta la o camera de supraveghere wireless pentru a vedea in permanenta activitatea copilului.

 

DESPRE Z-WAVE

Tehnologia Z-Wave e  abordarea complet noua in domeniul automatizarii locuintelor inteligente, fiind momentan cea mai eficienta solutie disponibila pe piata, utilizata la aparate electrice si electrocasnice: senzori, termostate, lumini, alarme, aer conditionat, aparate cafea, sisteme audio-video, usi si ferestre motorizate, etc. Practic tot ce e in casa poate fi automatizat.

Creierul oricarui sistem inteligent este unitatea centrala, la care se conecteaza dispozitive, ce comunica intre ele,  sistemul creat luand astfel forma unei retele virtuale. Protocolul Z-Wave e inovator, e wireless si folosit in siguranta in orice sistem de automatizare. Azi, peste 300 de companii din lume cerceteaza sau produc dispozitive cu tehnologia Z-Wave.

SIMPLU SI EFICIENT

Fiecare dispozitiv Z-Wave din retea primeste sau trimite comenzi, poate sa monitorizeze sau sa controleze functionarea aparatelor din casa, totul fiind centralizat in unitatea centrala, conectata in siguranta la smartphone, tableta sau laptop. Dispozitivele pot functiona individual sau grupat, oferind optiuni nelimitate pentru controlarea aparatelor din casa. Astfel, pentru automatizarea inteligenta nu e nevoie de inlocuirea aparatelor din locuinta, investitia fiind doar in tehnologia Z-Wave.

SIGURANTA SI ECO

Spre deosebire de tehnologia wireless unde semnalul radio e permanent, Z-Wave comunica prin unde radio intrerupte – trimite sau primeste semnale doar cand e nevoie sau cand ii transmiti tu o comanda. Astfel riscurile pentru organismul uman sunt reduse la minim (radiaza intr-un an cat un telefon in 24 de ore tinut aproape de corp), durata aparatelor din casa este prelungita iar proprietarul unei case inteligente economiseste energie, pe termen lung.

Powered by WHMCompleteSolution